SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendelt áru kiszállítását csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha Ön regisztrál. A regisztráció során, meg kell adnia nevét, telefonszámát, e-mail címét, számlázási és szállítási címét is. A rendszer alapértelmezésként a szállítási és számlázási címet azonosnak véli, azonban mód van rá, hogy eltérő címet adjon meg szállítási címnek.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ
A megrendelt árut, a megrendelés időpontjától számítva 2-5 munkanapon belül szállítjuk.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

A megrendelt terméket partnerünk, a GLS szállítja Önnek.

A kézbesítés várható ideje, a megrendelést követő első vagy második munkanap. Munkatársunk minden esetben felveszi a megrendelővel a kapcsolatot a rendelés egyeztetése illetve a szállítással kapcsolatos információk kapcsán.

A szállítási költség egységesen 2.400 Ft, azaz kettőezernégyszáz forint, amely tartalmazza a csomagolási és biztosítási díjat is!
A megvásárolt árut NEM terheli egyéb költség.

A szállítási díj magyarországi cím esetén érvényes.

Távszerződés

A szerződés nyelve : Magyar

A szerződés tárgya az Motor-Parts.hu internetes áruházban található valamennyi árucikk.

A megrendelés elküldésével és annak a Motor-Parts.hu / info@motor-parts.hu e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5) kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre GO Motor S.R.L. adószám: RO 029811280, mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint vevő között az alábbi feltételek szerint:

A szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a webáruházban kiválasztott és a rendeléskor generált e-mailben szereplő termékeket, a vevő által megadott szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
Vevő köteles a webáruházban kiválasztott és a rendeléskor generált e-mailben szereplő termékeket a megadott szállítási címen átvenni, a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termék csomagolási és szállítási költségét is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
A vevőnek jogában áll a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondás telefonon is történhet a +36 30 577 0655 telefonszámon.
Az esetlege jogviták elbírálására a felek a Pest Megyei Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályzott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésről szóló 17/12999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződés nyelve a magyar, és azokat az Motor-Parts.hu nem iktatja.